Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
http://se.belugi.dw.inet-design.dk/Default.aspx?ID=9913&groupid=GROUP75
Analsexleksaker
Materials
Pris
Brand

Anal sexlegetøj til ham

Hvis sexlivet skal udforskes med en ny dimension, er det rigtig dejligt at dyrke analsex. Og som mand, har du din prostata, som ved stimulering kan give dig en helt ny og anderledes orgasmeoplevelse.

Hvis du er nybegynder, kræver ringmusklen omkring anus, lidt kærligt forarbejde i langsomt tempo, for at det bliver en god og dejlig oplevelse. Til det formål, har vi legetøj i alle mulige afskygninger. Legetøjet kan bruges til at træne med, pirre med, onanere med, men kan også være ’den tredje part’, når du og din partner har sex.

En buttplug som sidder og pirrer anus, mens du også bliver stimuleret på din penis, gør den seksuelle oplevelse større, da endnu et meget erogent område på kroppen bliver stimuleret.

En vibrator kan få musklerne til at slappe helt af, og give en vidunderlig følelse. Der er udviklet særlige anus vibratorer, som har et knæk yderst, for at den let kan nå prostata. Anal vibratorer har en typisk en bund, i form af en kugle, en stor ring eller lignende, for at vibratoren ikke skal kunne forsvinde op i kroppen. Vi anbefaler at du fortrinsvist bruger disse.

Anal sexlegetøj til ham - hvad skal jeg vælge?

Anal sexlegetøj er en jungle for mange mænd. Men heldigvis vil vi sige hos Belugi. For det betyder, at du har rigtig mange muligheder for at blive stimuleret analt. Vores udvalg i anal sexlegetøj omfatter anal perler, anal dildo, anal vibrator, butt plug, douche og anale træningssæt. Det betyder, at du har en verden af muligheder for at blive stimuleret analt. Enten bare omkring anus, hvor der sidder mere end 1000 erogene zoner, men især inde i anus, hvor der sidder ca. 4000 erogene zoner på en mand!

Anal sexlegetøj - hvad anbefaler Belugi?

Hos Belugi har vi udvalgt en række af verdens bedste producenter af anal sexlegetøj. Det betyder, at du kan finde en masse prisvindende sexlegetøj, men anal sexlegetøj af en meget høj kvalitet. Vi vil især anbefale, at du kigger på anal sexlegetøj fra følgende producenter: Anal Fantasy Collection, Colt, Ouch!, Fun Factory, Fetish Fantasy Extreme og Alive. Men du finder også mange andre producenter, som producerer anal sexlegetøj til ham i en meget høj kvalitet.

Anal sexlegetøj - hvad skal jeg huske?

Det er først og fremmest vigtigt at varme godt op. At pirre anus, så du føler dig klar. Desuden at det vigtigt at bruge rigeligt med glidecreme. Vi anbefaler en vandbaseret glidecreme til anal leg med sexlegetøj - og det kan næsten ikke understreges nok, at der skal bruges rigeligt med glidecreme!

Hvis du er nybegynder, og helt på bar bund, kan du læse vores guide: ’Analsex for begyndere’. Der er gode tips og tricks at hente.

God fornøjelse med dit anale sexlegetøj!